Om Mig

Jag har aldrig varit särskilt duktig på sådana här texter som skall handla om mig. Har dålig inspiration till det, men jag skall försöka göra något vettigt av det hela.

Mitt namn är inte Wingates som du kanske förstår utan jag heter kort och gott Sara. Var bor jag då, frågar du dig? Jo, jag bor i  Lund med min vän Sanna och hennes lillebror Gustav.

Att jag skapade en blogg är för att jag under en period hade alldeles för mycket fritid. Så är det inte längre, men jag tycker ändå att bloggen är ett bra sätt för mig att få ut mina känslor och en chans att minnas vad som har hänt i mitt liv. Nu kommer knappast allt som händer skrivas om här och inte heller alla känslor  – men det är ändå en plats för att ventilera det jag känner. Jag arbetar som vikarie på daglig verksamhet just nu, vilket är väldigt roligt och lärorikt. Denna höst ska jag dessutom försöka få ihop de poäng som jag missade på min historia kurs förra året.

När jag inte arbetar så är jag ofta i stallet, antingen på LCR eller ute hos min häst Ragyogo som jag delar med Sanna. Förut, innan jag blev hästägare, red jag dessutom lektion 1 gång i veckan på LCR men det har jag inte längre råd till. När det inte är hästar som gäller läser jag ofta, framförallt Fantasy men även det mesta annat. Jag umgås ofta med vänner, både genom att dricka te & snacka skit och festa loss. Det händer helt enkelt mycket i min närhet. Ett annat sätt att umgås är genom att spela Aion Online tillsammans med vänner. Jag rollspelar även via datorn på Syskonskapet – Langtrue en plats som jag nog inte klarat mig utan. Oavsett vad jag gör vid datorn så är det nästan alltid musik igång, framförallt synth,metal,rock och musikalmusik. Fast, ska jag vara ärlig snurrar det en hel del pop med.

När det gäller det jag skriver på bloggen, så är det enbart mina egna åsikter som skrivs ner och jag skiter fullständigt i om det är åsikter som inte passar dig som läsare. Det är inte för din skull jag skriver, även om jag tycker det är roligt att du vill läsa.

Lämna en kommentar